• Bed & Breakfast Maggiore

  Adresa: Piazza di Santa Maria Maggiore 12, Monti Rezerva online la Bed & Breakfast Maggiore
 • Locatie excelenta
  Personal amabil
  Camere spatioase si curate

  Destul de zgomotos
  Un pic cam greu de gasit
Poze cu Bed & Breakfast Maggiore

Descriere Bed & Breakfast Maggiore

Situat in centrul orasului, Bed & Breakfast Maggiore ofera acces facil la cele mai populare zone comerciale si turistice ale Romei. Aceasta proprietate este convenabil situata in centrul orasului Roma si de aceea poate constitui o optiune foarte potrivita de cazare.

Acest hotel de tip Bed & Breakfast este pentru nefumatori si ofera o serie de facilitati, cum ar fi concierge, o caracteristica de check-in si check-out rapid si un serviciu de cumparare si rezervare de bilete la spectacole, excurisii si evenimente. In plus, exista posibilitatea asigurarii transferului de la aeroport, facilitati de spalatorie si un seif.

Toate camerele moderne de la B & B Maggiore includ un mini-bar, un uscator de par si o baie privata. Fiecare are un televizor si incalzire.

Acest hotel Bed & Breakfast este localizat intr-un cartier care este o destinatie populara pentru viata de noapte si veti fi rasfatati in a va decide cu privire la alegerea localului unde sa petreceti timpul liber.

Atractii ale Romei, cum ar fi Via Nazionale, Teatro dell'Opera di Roma si Muzeul National din Roma, sunt la distanta de mers pe jos de acest Bed & Breakfast. De asemenea, oaspetii pot vizita cu usurinta Domus Aurea, Baile lui Diocletian si Colosseum.

Cazare Roma