• Angel Hotel Roma

  Adresa: M. Dionigi 45, Roma, Italia Rezerva online la Angel Hotel Roma
 • Aproape de obiectivele turistice
  Personal amabil si calificat
  Camere foarte curate

  Lift neincapator
  Greu de localizat
  Wi-Fi cu viteza mica
Poze cu Angel Hotel Roma

Descriere Angel Hotel Roma

Hotel Angel Roma este localizat intr-o cladire veche din centrul istoric al Romei la doar cateva minute de orasul Vatican, muzeul Vatican si de Capela Sixtina, Treptele spaniole, Piata Navona, via del Corso, Via Condotti, Via Veneto si Panteonul. Hotel Angel este ferit de zgomotul orasului, foarte central si foarte primitor, reprezentand un loc ideal pentru petrecerea unei vacante frumoase in Roma.

La cerere, hotelul poate organiza un serviciu de shuttle pentru oaspetii hotelului, de la aeroporturile Fiumicino or Ciampino contra unei taxe fixe de 49 de euro pentu maxim 4 persoane. Hotelul detine un garaj privat unde oaspetii isi pot lasa masina in siguranta. Toate cele 11 camere ale hotelului Angel au telefon, TV, aer conditionat si uscator de par. Camerele sunt standard, superioare care sunt mai spatioase si junior suite.

Preturile includ o harta a orasului, posibilitatea de cazare in acceasi camera cu cea a parintilor a unui copil de pana la 2 ani. Hotelul nu dispune de un restaurant dar oaspetii au o multime de alegeri deoarece zona este plina de restaurante si cafenele.

Cazare Roma