• Alessandro Downtown Hostel

    Adresa: Via Carlo Cattaneo 23, Esquilino Rezerva online la Alessandro Downtown Hostel
  • Amplasare excelenta
    Raport calitate-pret bun
    Personal foarte amabil

    Wi-fi de slaba calitate
Poze cu Alessandro Downtown Hostel

Descriere Alessandro Downtown Hostel

Alessandro Downtown Hostel este situat la o plimbare de 10 minute de statia de metrou Termini si statia de metrou Repubblica Teatro dell'Opera si ofera camere cu aer conditionat, cu un dulap in camera, o gradina comuna si o baie comuna. Situat in centrul vibrant Roma orasului, pensiunea ofera acces usor la numeroase locuri de luat masa si de divertisment.

Facilitati la pensiune de depozitare a bagajelor, o receptie 24 de ore si un birou de turism. Hostelul ofera, de asemenea, facilitati de spalatorie, un transfer de la aeroport si un seif. Dotarile suplimentare includ un serviciu de spalatorie, camere de nefumatori si o camera TV. Fiecare camera confortabila de la Alessandro Downtown Hostel are instalatie proprie de incalzire.

Pentru a asigura incepe intr-un mod cat mai placut, pensiunea serveste un mic dejun tip bufet in fiecare zi. Pentru alte mese, exista o multime de restaurante si cafenele situate in apropiere. Pentru cei in miscare, pensiunea ofera pranzuri la pachet la cerere.

Locuri de interes in apropiere de Alessandro Downtown Hostel includ Domus Aurea si Baile lui Diocletian. Teatro dell'Opera di Roma, Muzeul National din Roma si Zidul Servian se afla la o scurta plimbare de 10 minute de pensiune.

Cazare Roma