Comentarii si pareri vancata Paris

Ai vizitat Parisul, ai aflat unele lucruri interesante despre acest oras, ai sugestii, lucruri pe care ai vrea sa le afli despre muzeele sau obiectivele turistice ale Parisului, cunosti un restaurant, hotel, club, ai fost la cumparaturi, stii pur si simplu unele lucruri despre Paris care crezi ar merita sa le stie si altii, ai aflat noutati despre Paris sau pur si simplu vrei sa-ti spui parerea despre cele citite pe acest website despre Orasul Luminii.

Parerea ta conteaza si de aceea te invitam sa impartasesti impresiile si parerile tale despre oras sau obiectivele sale turistice cu ceilalti vizitatori ai TVL.ro folosind formularul de mai jos.

Pentru a evita posturile automate pe cat posibil trebuie sa completati codul de verificare din imagine. Ne rezervam dreptul sa stergem mesajele ce pot fi jignitoare irelevante sau pur si simplu nepotrivite.

Add Comment

* Required information
1000
Captcha Image

Comments (15)

 
Topic: Paris
 
 
Constanta (Bucuresti) says...

montmartre este locul cel mai frumos din paris,care la randul lui,este orasul cel mai fermecator din lume...in montmartre trebuie sa cauti singura vie (podgorie)care exista intr-un oras,iar vis-a-vis se afla cel mai vechi cabaret din paris- au lapin agile -,deasemenea singura gelaterie unde inghetata se face manual,ca acasa,plus toate restaurantele mici,pitoresti,cu cateva mese unde mancarea este delicioasa iar paharul de vin este nelipsit...luni voi fi la paris pt a treia oara si nu voi rata sa imi fac un portret in montmartre,in piata artistilor...ador parisul ,de la prima vizita mi s-a parut un loc cunoscut,poate si datorita cartilor devorate in tinerete si filmelor frantuzesti vazute...a bientot,paris...

Lary (Timisoara) says...

Cu siguranta aveti ce vizita la Paris..eu am mai fost si sincer nu mi-au ajuns 2 saptamani,si de aceea anul acesta ma voi reintoarce..

Alin (Bucuresti) says...

In weekendul viitor plec si eu la Paris. Este prima data cand ajung in acest oras si astept cu nerabdare sa vad daca tot ce se spune despre el ma va impresiona si pe mine la fel de mult. In Franta am mai fost o saptamana pe langa Nantes si acum ma duc pentru inca trei iar weekend-urile vreau sa le petrec la Paris. Sper sa apuc sa vad cam toate obiectivele turistice din Paris prezentate de voi pe acest site.

Alexandru (Focsani) says...

Are cineva vre-o informatie pt o cazare mai ieftina?O sa plec cu prietena de Valentine's day 4 zile si ma cam depasesc tarifele la hotel!

Alina (Paris) says...

Salut. Eu locuiesc in Paris de 20 de ani si pot sa va spun ca este un oras care ofera de toate. este minunat sa locuiesc aici desi dupa un timp nu mai apreciezi toate minunatiile pe care le are de oferit deoarece grijile de zi cu zi iti acapareaza aproape toata atentia.

 
Page 2 of 2