• Trinite Plaza Hotel Paris

    Adresa: 41 Rue Jean Baptiste Pigalle, Paris, Franta Rezerva online la Trinite Plaza Hotel Paris


Poze cu Trinite Plaza Hotel Paris

Descriere Trinite Plaza Hotel Paris

Localizat destul de central si aproape de multe zone importante, Trinite Plaza Hotel Paris, ofera clientilor sai servicii de calitate si acces facil la multe obiective turistice cum ar fi Opera Garnier, marile bulevarde ale Parisului, Basilica Sacre Coeur, Galeriile Lafayette, Pintemps, Moulin Rouge, Arcul de Triumf si Turnul Eiffel. Multe restaurante, cafenele si baruri se gasesc la mica distanta de Trinite Plaza Hotel Paris. Cazare de cea mai buna calitate si o amplasare foarte buna, acestea ar putea fi atuurile de la Trinite Plaza Hotel Paris.

Aeroportul Orly International este la numai 20 de km distanta de Trinite Plaza Hotel Paris iar o statie de metrou se afla in apropiere, asigurand acces la alte zone din oras. Hotelul ofera oaspetilor sai un microbuz care-i poate transporta la aeroport iar pentru cei care vin cu masina, hotelul ofera locuri de parcare.

Aceasta unitate de cazare din Paris are 42 de camere, amenajate cu un decor contemporan si facilitati moderne, cum ar fi minibar, seif, televiziune prin satelit, baie dotata cu uscator de par si acces wireless gratuit la internet. Turistii ce aleg aceasta unitate de cazare in Paris, au voie sa-si aduca in vacanta si animale mici de companie.

Trinite Plaza Hotel Paris ofera o serie de facilitati ce vor fi apreciate atat de turistii aflati in vacanta la Paris dar si de cei veniti in interes de afaceri cum ar fi o zona de relaxare, una pentru acces la internet, 11 sali de conferinte, mic dejun inclus in pretul camerei si receptie deschisa 24 de ore pe zi.

Cazare Paris