• Premier Bradford Elysees Hotel Paris

    Adresa: 10 Rue Street Philippe Du Roule, Paris, Franta Rezerva online la Premier Bradford Elysees Hotel Paris


Poze cu Premier Bradford Elysees Hotel Paris

Descriere Premier Bradford Elysees Hotel Paris

Acest hotel din Paris este situat in arondismentul 8. Best Western Premier Bradford Elysees Hotel Paris se afla aproape de Palais de l'Elysee, Avenue Montaign si Faubourg St. Honore. In aceasta zona se gasesc si teatre cum ar fi celebrul Lido.

Best Western Premier Bradford Elysees Hotel Paris se afla la numai 26 de km distanta de Aeroportul Charles de Gaulle si la 17 km de Aeroportul Orly. La receptie se poate rezerva transportul catre cele doua aeroporturi cu ajutorul masinii hotelului. Cea mai apropiata statie de metroul este Saint-Philippe-du-roule.

Best Western Premier Bradford Elysees Hotel Paris are 50 de camere decorate modern si cu tente din miscarea Art Deco a anilor 30. Exista conexiune wireless de mare viteza la internet, dar si televiziune prin satelit, seif in camera, mini-bar, aer conditionat si bai private dotate cu toate cele necesare.

Best Western Premier Bradford Elysees Hotel Paris a fost initial o locuinta ce a fost mai apoi refacuta dupa standarde mai moderne. Un centrul de afaceri, spatii de conferinte pentru grupuri mai mici si o receptie deschis 24 de ore pe zi se afla la dispozitia turistilor cazati aici. Micul dejun in regim de bufet suedez este servit zilnic contra-cost intr-o camera spatioasa cu un acoperis de sticla.

Cazare Paris