• Hotel Trianon Gare De Lyon Paris

    Adresa: 52 Boulevard Diderot, Paris, Franta Rezerva online la Hotel Trianon Gare De Lyon Paris


Poze cu Hotel Trianon Gare De Lyon Paris

Descriere Hotel Trianon Gare De Lyon Paris

Trianon Gare de Lyon Hotel este situat in arondismentul 12 al Parisului, in apropierea cartierului de afaceri. Hotelul este aproape de zona Bastiliei. Trianon Gare de Lyon Hotel se afla la numai doi km departare de Muzeul Luvru si din aceast motiv este poate unul dintre cele mai convenabile hoteluri din Paris.

De la Aeroportul International Charles de Gaulle se ajunge la hotel cu masina in aproximativ 30 de minute. Gara "Gare de Lyon" se afla la numai 200 de metri de hotel. Parcarea se afla la aproximativ 300 de metri distanta de hotel si pentru aceasta se percepe o taxa in plus.

Hotelul dispune de 30 de camere, toate dotate cu aer conditionat, birouri, tv prin satelit, internet contra cost si bai private.

Trianon Gare de Lyon Hotel este un hotel tipic parizian, ce ofera o gama larga de servicii si care dispune de dotari foarte moderne. Personalul hotelului ofera turistilor cazati aici o serie intreaga de infromatii si recomandari pentru vizitarea obiectivelor turistice din oras. Micul dejun se serveste zilnic intr-o sala special proiectata pentru asa ceva si este taxat in plus pe langa pretul camerei. In zona exista o multime de restaurante si bistrouri unde se poate servi masa.

Cazare Paris