• Hotel Malte Opera Paris

    Adresa: 63 Rue De Richelieu, Paris, Franta Rezerva online la Hotel Malte Opera Paris


Poze cu Hotel Malte Opera Paris

Descriere Hotel Malte Opera Paris

Hotel Malte Opera Paris se afla chiar in inima arondismentului in care se afla si Opera. Hotelul este situat chiar intre Muzeul Luvru, Bursa si zona modei pariziene. Hotelul ofera mic dejun continental in sala destinata acestui scop si dispune si de un bar. Hotel Malte Opera Paris dispune si de camere duplex pentru turistii care locuiesc in grupuri mai mari.

Hotel Malte Opera Paris se afla pe strada 63 Rue De Richelieu din Paris, la o dista de aproximativ 20 de km de Aeroportul International, principala poarta de intrare in tara.

Camerele de la Hotel Malte Opera Paris sunt moderne si decorate foarte frumos, cu o serie de dotari indispensabile. Oaspetii se vor putea bucura in timpul sederii lor aici de aer conditionat, tv prin satelit, mini-bar, internet wireless si ferestre duble care asigura o izolatie fonica foarte buna. Baile sunt si ele echipate cu cele necesare.

La Hotel Malte Opera Paris exista disponibile 64 de camere. Cladirea hotelului a fost initial construita in anii 1600 chiar peste drum de celebra Biblioteca Nationala din Paris. Desi cladirea este foarte veche, hotelul a fost renovat ultima data in anul 2004.

Cazare Paris