• Hotel George Opera Paris

    Adresa: 46 Rue Notre Dame De Lorette, Paris, Franta Rezerva online la Hotel George Opera Paris


Poze cu Hotel George Opera Paris

Descriere Hotel George Opera Paris

Hotel George Opera Paris este situat foarte convenabil la mica distanta de mers pe jos de multe teatre si de Moulin Rouge. Alte atractii din zona includ Madeleine, Opera Garnier, Basilica Sacre Coeur, Muzeul Luvru, Arcul de Triumf si Muzeul Orsay. Turnul Eiffel este la doar patru km departare.

Garile se alfa la distanta mica de Hotel George Opera Paris si statia de metrou din zona se afla si ea aproape de intrarea in hotel. Aeroportul Charles de Gaulle este la aproximativ 45 de minute de mers cu masina.

Oaspetii vor gasi cele 44 de camere ale hotelului foarte confortabile si vor gasi dotarile foarte utile. Printre aceste dotari se numara telefon, tv prin satelit, seif, bai dotate cu uscator de par si aer conditionat.

Hotel George Opera Paris ofera o imbinare intre stilul parizian si un stil modern si plin de confort. Receptia hotelului este deschisa 24 de ore pe zi iar turistii primesc zilnic ziare din partea casei. Hotel George Opera Paris dispune si de aer conditionat si un bar unde turistii se pot relaxa. Cladirea in care se afla hotelul este una istorica, ce dateaza din secolul al 19-lea dar dotarile din camerele de hotel sunt foarte contemporane.

Cazare Paris