• Hotel du Collectionneur Arc de Triomphe

    Adresa: 51-57 Rue De Courcelles, Paris, Franta Rezerva online la Hotel du Collectionneur Arc de Triomphe


Poze cu Hotel du Collectionneur Arc de Triomphe

Descriere Hotel du Collectionneur Arc de Triomphe

Hotel du Collectionneur este situat aproape de inima Parisului si are un jacuzzi dar si multe alte facilitati care sunt puse la dispozitia tuturor celor care se pot caza aici. Unele dintre cele mai populare intre aceste servicii si facilitati de la acest hotel art deco de 5 stele includ un centru spa & centru de wellness si o terasa pe acoperis.

Oaspetii de la Collectionneur se pot relaxa in baia de aburi si sauna sau isi pot programa un tratament de masaj. Exista o serie de facilitati de care oaspetii sunt invitati sa profite din plin, inclusiv o sala de bal, un etaj executiv si un club pentru copii. In plus, personalul multilingv este disponibil sa ofere sfaturi cat mai utile, asigurand o sedere placuta in Paris.

Fiecare camera art deco la Hotel du Collectionneur Arcul de Triumf dispune de o baie de lux privata care ofera halate de baie. Fiecare camera ofera filme, un TV cu ecran plat si un minibar.

Turistii pot incepe ziua cu un mic dejun tip bufet servit in fiecare dimineata la Hotel du Collectionneur inainte de a porni pentru a explora frumusetile Parisului. Pentru cei care doresc sa se relaxeze cu o bautura seara, barul din cadrul hotelului ofera locul perfect.

Hotelul este situat ideal pentru a explora Parisul, cu Rue du Faubourg Saint-Honore la o plimbare de numai doua minute distanta. Parc Monceau si Champs-Elysees sunt, de asemenea, doar o plimbare rapida distanta de usa hotelului.

Cazare Paris