• Champs Elysees Plaza Hotel Paris

    Adresa: 35 Rue De Berri, Paris, Franta Rezerva online la Champs Elysees Plaza Hotel Paris


Poze cu Champs Elysees Plaza Hotel Paris

Descriere Champs Elysees Plaza Hotel Paris

Champs Elysees Plaza Hotel Paris a fost numit astfel dupa vecinul sau foarte celebru si plin de istorie, Champs Elysees. Turistii ce vor alege cazare la acest hotel se vor bucura de servicii de cinci stele intr-o locatie de prima clasa. Proximitatea fata de Turnul Eiffel, Louvre sau Opera din Paris constituie iarasi atuuri ale Champs Elysees Plaza Hotel Paris. Cei aflati la Paris pentru afaceri vor gasi Champs Elysees Plaza Hotel Paris o alegere foarte potrivita din cauza ca Centrul de Congrese se afla si el in apropiere.

Aflat la 21 de km de aeroport, Champs Elysees Plaza Hotel Paris este o alegere perfecta pentru ca se afla intr-o zona din Paris unde se gaseste cate ceva pentru fiecare. Detalii despre posibilitatile de transport din zona pot fi obtinute la receptia hotelului.

Fiecare camera de la Champs Elysees Plaza Hotel Paris este proiectata pentru confort si relaxare maxima. Majoritatea camerelor au jacuzzi si toate au conexiune la internet, televiziune prin cablu si privelisti frumoase asupra Parisului.

Luxul desavarsit este cel ce defineste cel mai bine Champs Elysees Plaza Hotel Paris, hotel ce ofera turistilor si un centru de wellness cu masaj, sauna si baie turceasca. Restaurantul hotelului este unul dintre cele mai bune din zona iar centrul de afaceri este foarte bine dotat.

Cazare Paris