Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/new-york/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Yotel New York at Times Square West

    Adresa: 570 Tenth Avenue, Hell's Kitchen Rezerva online la Yotel New York at Times Square West


Poze cu Yotel New York at Times Square West

Descriere Yotel New York at Times Square West

Deschis in 2011, Yotel New York at Times Square West este situat in Manhattan. Camerele de aici sunt dotate cu aer conditionat si conexiune Wi - Fi la internet oferita gratuit tuturor celor care se cazeaza aici.

Yotel New York at Times Square West ofera multe servicii, inclusiv posibilitatea de check-in si check-out rapid, un centru de fitness si camere de familie / supradimensionate. Hotelul ofera, de asemenea, o receptie deschisa 24 de ore, servicii de consiliere turistica si sali de sedinte. Oaspetii pot gasi, de asemenea, un ATM de unde pot scoate bani de pe card in cadrul hotelului.

Toate camerele moderne si confortabile de la Yotel New York at Times Square West includ camere pentru nefumatori.

Pentru a asigura un start bun fiecarei zile, hotelul serveste un mic dejun a la carte in fiecare dimineata. In cursul serii, oaspetii sunt invitati sa se relaxeze in lounge bar-ul confortabil din cadrul hotelului.

Yotel New York at Times Square West este situat la numai 10 minute de mers pe jos de Teatrul New Amsterdam iar la o plimbare de 20 minute se gasesc Teatrul Circle in the Square, Jacob K. Javits Convention Center si magazinul Toys R Us din Times Square. Hotelul este situat la mai putin de 20 minute de Times Square si de Intrepid Sea, Air & Space Museum.

Cazare New York