Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/new-york/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • The Bowery House

    Adresa: 220 Bowery, NoLita Rezerva online la The Bowery House


Poze cu The Bowery House

Descriere The Bowery House

Infiintata in 1927, Casa Bowery este situata in Manhattan. Acesta este situata la mai putin de 10 minute de mers pe jos de Casa Muzeala a Comerciantului si Lower East Side Tenement Museum.

The Bowery House ofera un serviciu de receptie deschis 24 de ore pe zi, precum si o cafenea, aer conditionat in camere si o terasa la soare. Hotelul ofera, de asemenea, un serviciu de consiliere turistica, depozit de bagaje si posibilitatea de inchiriere de biciclete. Oaspetii pot sta conectati la internet prin conexiunea Wi-Fi a hotelului.

The Bowery House ofera camere confortabile, dotate cu un TV, articole de toaleta gratuite si un dus. Camere pentru nefumatori si o baie comuna sunt oferite tuturor celor care aleg cazare aici.

Atractii in apropiere de Casa Bowery includ Eldridge Street Sinagoga, Canal Street si Universitatea New York. Magazine, baruri si posibilitati numeroase de divertisment sunt toate la mica distanta de la usa acestui hotel.

Cazare New York