Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/new-york/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Pod 39

    Adresa: 145 East 39th Street, Murray Hill Rezerva online la Pod 39


Poze cu Pod 39

Descriere Pod 39

Situat in Manhattan, Pod 39 este la mica distanta de Chrysler Building. Inconjurat de baruri si restaurante locale, hotelul Pod 39 se gaseste la o plimbare de 10 minute de statia de metrou Grand Central-42nd Street.

Pod 39 ofera un serviciu de receptie deschis 24 de ore pe zi, precum si un cafe-bar, o terasa pe acoperis si un lift. Pentru un plus de confort, se ofera depozit de bagaje, un serviciu de consiliere turistica dar si servicii de babysitting / copii. Oaspetii pot beneficia, de asemenea, de conexiune la internet in cadrul hotelului.

Pod 39 ofera 366 de camere cu aer conditionat, deosebit de elegante si pune la dispozitia turistilor cazati aici o cafenea unde pot se pot relaxa.

Pod 39 este la doar 10 minute de New York Public Library, in timp ce Bryant Park, Empire State Building sau sediul Organizatiei Natiunilor Unite se gaseste la mai putin de 20 de minute distanta de hotel. Chelsea si Theatre District sunt doar la o mica distanta de mers cu masina pentru cei care isi inchiriaza o masina pe perioada vacantei in New York.

Cazare New York