Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/new-york/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Doubletree Metropolitan Hotel

    Adresa: 569 Lexington Avenue, Midtown Center Rezerva online la Doubletree Metropolitan Hotel


Poze cu Doubletree Metropolitan Hotel

Descriere Doubletree Metropolitan Hotel

Doubletree Metropolitan Hotel este situat in Manhattan , la o scurta plimbare de Chrysler Building si Muzeul de Arta Moderna. Camerele sunt dotate cu aer conditionat si acces la internet gratuit.

Doubletree Metropolitan Hotel ofera serviciu de receptie deschis 24 de ore pe zi, precum si un salon de infrumusetare, un centru de fitness si posibilitate de check-in si check-out expres. Hotelul ofera, de asemenea, ingrijire copii / activitati supravegheate, sali de intalnire si un salon de coafura. Oaspetii dispun si de un magazin de cadouri in incinta hotelului.

Camerele confortabile si moderne de la Doubletree Metropolitan Hotel au un birou cu o priza electrica , filme in camera si acces la internet wireless .

Oaspetii se pot bucura de un mic dejun generos, la cerere. O gama larga de cafenele si restaurante pot fi gasite in imediata apropiere a proprietatii .

Locuri de interes in apropiere de Doubletree Metropolitan hotel includ Radio City Music Hall, United Nations Headquarters si Centrul Rockefeller . Tiffany & Co din New York este la o plimbare de 20 de minute de hotel.

Cazare New York