Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/munchen/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Sofitel Munchen Bayerpost Hotel

    Adresa: Bayerstrasse 12 Rezerva online la Sofitel Munchen Bayerpost Hotel


Poze cu Sofitel Munchen Bayerpost Hotel

Descriere Sofitel Munchen Bayerpost Hotel

Acest hotel de cinci stele cu internet Wi-Fi gratuit si interior decorat intr-un stil foarte elegant se afla la numai 100 de metri de Gara Centrala din Munche. Centrul SPA de la Sofitel Munchen Bayerport Hotel are o piscina acoperita, o sauna si o sala de fitness foarte bine dotata.

Sofitel Munchen Bayerport Hotel este situat intr-o cladire istorica din secolul al 19-lea cu o arhitectura avantgardista. Toate camerele au aer conditionat si au pat king-size, ecrane TV moderne si filtre de cafea.

Restaurantul Schwarz & Weiz serveste preparate din bucataria internationala iar Sophie's Bistro ofera specialitati frantuzesti. Isabar serveste cocktailuri exotice si o selectie interesanta de vinuri.

Hotelul Sofitel din Munchen se alfa la 10 minute de mers pe jos de Karlsplatz si zona pietonala de aici, locul unde se gasesc o multime de magazine. Theresienwiese, locul de desfasurare al Oktoberfest se afla si el in apropiere. Piata Primariei, celebra Marienplatz se afla la doar 20 de minute de mers pe jos sau la doua statii de tramvai distanta de Gara Centrala.

Hotelul ofera si parcare pentru cei care vin aici cu masina insa aceasta costa 31 de euro pe zi. Exista metrouri si trenuri directe spre Centrul de expozitii Neue Messe si spre Aeroportul International Munchen.

Cazare Munchen