Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/munchen/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Eurostars Book Hotel

    Adresa: Schwanthalerstrasse, 42-44 Rezerva online la Eurostars Book Hotel


Poze cu Eurostars Book Hotel

Descriere Eurostars Book Hotel

Situat la numai 650 de metri de Gara Centrala din Munchen, Eurostars Book Hotel are un stil contemporan si ofera turistilor care se cazeaza aici un centru de fitness si o sauna. Fiecare camera are o tematica literara si dispune de televizor LCD.

Fiecare dintre cele 201 camere de la Eurostars Book Hotel este dedicata unei carti celebre iar printre dotarile ce se gasesc in camere se numara aparate de ceai si cafea, minibar si bai proprii cu uscator de par.

Restaurantul hotelului serveste o selectie de specialitati internationale iar oaspetii se pot bucura de bauturi dintre cele mai fine la barul din lobby ce are ferestre din tavan pana in podea.

Eurostars Book Hotel are o locatie de exceptie chiar in inima orasului Munchen, aproape de districtul de shopping. Se afla la numai 800 de metri de locul unde se desfasoara Festivalul Oktoberfest, in timp ce Marienplatz, elebra piata din Munchen se alfa la numai 1 km distanta de hotel.

Cazare Munchen