Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/munchen/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Euro Youth Hotel

    Adresa: Senefelderstr 5 Rezerva online la Euro Youth Hotel


Poze cu Euro Youth Hotel

Descriere Euro Youth Hotel

Acest hostel se afla pe o strada laturalnica foarte linistita, la doua minute de mers pe jos de Gara Centrala din Munchen. Euro Youth Hotel din Munchen ofera camere spatioase, acces gratuit la internet wi-fi si o receptie deschisa 24 de ore pe zi.

Situat intr-o cladire istorica ce dateaza inca din anii 1880, Euro Youth Hotel are si un decor deosebit din care iese in evidenta scara antica de lemn, podelele din marmura si candelabrele. Camerele sunt foarte luminoase si au asternuturi, paturi de lemn si seifuri.

In fiecare dimineata se serveste un mic dejun in regim de bufet suedez iar barul de la Euro Youth Hotel serveste bere si proiecteaza evenimente sportive pe televizorul LCD cu diagonala de 107 cm. Exista chiar si seri karaoke si concerte live iar uneori sunt invitati DJ-i.

Centrul Vechi al orasului Munchen si Marienplatz se afla la 3 minute de mers cu trenul sau la 15 minute de mers pe jos de la Euro Youth Hotel. Theresienwiese, locul de desfasurare al celebrului festival Oktoberfest se afla la 10 minute de mers pe jos de hotel.

Cazare Munchen