Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/milano/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Holiday Inn Milano - Garibaldi Station

    Adresa: Via Ugo Bassi 1/A, Milano, Italia Rezerva online la Holiday Inn Milano - Garibaldi Station


Poze cu Holiday Inn Milano - Garibaldi Station

Descriere Holiday Inn Milano - Garibaldi Station

Holiday Inn Garibaldi Station Milano se afla langa Fieromilano si este aproape si de centrul istoric al orasului Milano. In apropiere se afla si cateva noduri importante ale transportului in comun, ceea ce inseamna ca hotelul ofera o locatie foarte buna pentru cei care doresc sa exploreze orasul.

Holiday Inn Garibaldi Station Milano se afla pe Via Ugo Bassi 1/A si este o posibilitate de cazare in Milano foarte convenabila si moderna.

Cele 129 de camere de la Holiday Inn Garibaldi Station Milano dispun de o serie de dotari cum ar fi un decor modern, izolare fonica foarte buna, internet wireless si aer conditionat dar si multe altele.

Atat turistii aflati in vacanta cat si cei care viziteaza Milano in interes de afaceri vor aprecia localizarea foarte buna a acestui hotel. Oaspetii hotelului se pot bucura si de restaurantul mediteranean al hotelului, pot servi un cocktail la barul din incinta sau pot beneficia de centrul de afaceri si salile de conferinta. Holiday Inn Garibaldi Station Milano are si o sala de fitness aflata la dispozitia celor care aleg cazare la acest hotel.

Cazare Milano