Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/milano/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Fenice Hotel Milano

    Adresa: Corso Buenos Aires 2, Milano, Italia Rezerva online la Fenice Hotel Milano


Poze cu Fenice Hotel Milano

Descriere Fenice Hotel Milano

Fenice Hotel Milano este situat central, chiar in apropierea multor obiective si atractii turistice dar si a zonelor de shopping sau afaceri. Statia de metrou se afla la cativa pasi si o serie de muzee si galerii de arta care fac din Milano un oras atat de frumos se gasesc si ele la mica distanta.

Fenice Hotel Milano este situat pe strada Viale Andrea Doria 22 la numai 20 de minute de mers cu masina de Aeroportul Linate.

Cele 46 de camere de la Fenice Hotel Milano sunt mobilate cu mult stil, au balcon, aer conditionat, televiziune prin satelit, acces la internet, telefon, bai proprii foarte luxoase, minibar si multe alte dotari.Turistii cazati la Fenice Hotel Milano pot primi si presa locala in fiecare zi.

Hotelul se afla intr-o cladire istorica ce dateaza din anii 1800. Fenice Hotel Milano este un hotel ale carui spatii publice si private confera un aer plin de stil, ceea ce face din acest hotel punctul perfect pentru explorarea orasului. Printre dotarile si serviciile pe care Fenice Hotel Milano le ofera celor ce aleg cazare in Milano aici, se numara micul dejun in regim de bufet suedez, un bar unde se poate servi o cafea sau un cocktail, parcare si servicii de spalatorie chimica.

Cazare Milano