Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/milano/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Ariston Hotel Milano

    Adresa: Largo Carrobbio 2, Milano, Italia Rezerva online la Ariston Hotel Milano


Poze cu Ariston Hotel Milano

Descriere Ariston Hotel Milano

Ariston Hotel Milano este situat in centrul orasului Milano. Se afla la cinci minute de Piazza del Duomo si de zona de shopping Via Torino.

Ariston Hotel Milano este situat la numai cinci minute de o statie de metrou ceea ce face accesul in diferite zone din oras foarte facil.

Exista 52 de camere la Ariston Hotel Milano mobilate intr-un stil modern. Camerele au finisaje in culoarea lemnului de cires, aer conditionat, fitrarea aerului cu ioni, televiziune prin satelit, internet wireless si bai private. La Ariston Hotel Milano se pune accent foarte mare pe natura si de aceea tot mobilierul este facut din materiale reciclate iar camerele sunt curatate cu produse nepoluante.

Ariston Hotel Milano este primul hotel din Italia care a fost proiectat dupa criterii bio-arhitecturale. Receptia la aceast hotel este deschisa 24 de ore pe zi. Micul dejun este inclus in pretul camerei si de-a lungul zilei este deschis in permanenta un snack bar. Sali de conferinta pot fi rezervate si exista posibilitatea de organizare de evenimente speciale. Hotelul dispune de un garaj si de o parcare in aer liber pentru oaspetii sai, si ofera in mod gratuit biciclete turistilor care se cazeaza aici.

Cazare Milano