Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/milano/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Adi Doria Grand Hotel

    Adresa: Viale Andrea Doria 22, Milano, Italia Rezerva online la Adi Doria Grand Hotel


Poze cu Adi Doria Grand Hotel

Descriere Adi Doria Grand Hotel

Adi Doria Grand Hotel Milano se afla intr-un cartier foarte linistit fiind foarte aproape de Corso Buenos Aires, ceea ce inseamna ca oaspetii care aleg cazare aici se vor afla la numai cativa pasi de majoritatea obiectivelor turistice importante si de zonele de shopping care fac din Milano una dintre capitalele mondiale ale modei si o destinatie turistica atat de importanta.

Adi Doria Grand Hotel Milano este situat pe strada Viale Andrea Doria 22 la numai 20 de minute de mers cu masina de Aeroportul Linate.

Cele 124 de camere de la Adi Doria Grand Hotel Milano ofera oaspetilor o multime de facilitati cum ar fi control climatic, minibar, televiziune prin satelit, seif, izolare fonica, asternuturi de lux si multe alte dotari moderne si utile.

Printre serviciile hotelului se numara o sala de fitness ce se gaseste pe acoperis si o sauna ce stau la dispozitia oaspetilor. Turstii care se cazeaza la Adi Doria Grand Hotel Milano vor putea servi masa la restaurantul hotelului sau se pot delecta cu diverse bauturi la barul din incinta.

Cazare Milano