Delfinariul din Dubai


Delfinariul din Dubai este primul delfinariu acoperit si dotat cu aer conditionat din intreg Orientul Mijlociu. A fost inaugurat in 2008 de catre municipalite si este un delfinariu foarte modern care ocupa o suprafata de aproximativ 5000 de metri patrati, ce gazduieste pe langa delfini, foci si alte animale marine.

Inot cu delfini la delfinariul din Dubai

La specatacolele oferite in cadrul delfinariului pot asista aproximativ 1200 de persoane iar cei care doresc pot avea parte de un grad mare de interactivitate. Una dintre cele mai interesante atractii ale delfinariului din Dubai este inotul alaturi de delfini. Sesiunile de inot alaturi de delfini se organizeaza zilnic in timpul saptamanii iar turistii pot avea parte de experiente de neuitat alaturi de aceste animale superbe. Sesiunile de inot alaturi de delfini sunt organizate sub supravegherea personalului autorizat al Delfinariului din Dubai si tuturor participantilor li se face un instructaj minutios inainte de partida de inot cu delfini. Aceasta atractie din cadrul delfinariului este destinata turistilor care stiu sa inoate si au cel putin varsta de cinci ani. Copiii trebuie sa fie insotiti in apa de un adult si este neaparat necesara rezervarea in avanas. Sesiunile se organizeaza pentru grupuri mixte sau private de maxim sase persoane si dureaza aproximativ 45 de minute dintre care 20 sunt petrecute in apa alaturi de trei delfini. Turistilor care participa la aceste sesiuni de inot li se asigura costume de neopren iar membrii familiei care nu participa pot asista de pe margine si pot face fotografii.

Delfinariul din Dubai Delfinariul din Dubai

O alta atractie din cadrul delfinariului este un labirint al oglinzilor. Aceasta atractie este destinata atat copiilor cat si adultilor care sunt provocati sa-si gaseasca drumul prin acest labirint din oglinzi unde simturile sunt puse la grea incercare pentru a va ajuta sa va gasiti drumul.

Tot in cadrul Delfinariului exista si cinematografe 5D si 7D. Acestea sunt o alta atractie fascinanta pentru copii dar unde si adultii se pot distra de minune. Cinematografele combina imaginile 3D cu o mare varietate de efecte fizice. Realitatea devine parte din actiune atunci cand participantii incep sa traga in diferite tinte, pot simti ploaia sau vantul si se pot chiar speria cand sunt atinsi in timpul proiectiei. Cu peste 10 filme interactive din care puteti alege, de la filme de groaza la filme amuzante, aceste cinematografe ofera lucruri interesante pentru toata lumea.

In cadrul delfinariului din Dubai exista si un restaurant care poate oferi mancare si bauturi calde si reci pentru aproximativ 150 de persoane simultan. In cadrul restaurantului se serveste mancare cu influenta asiatica, acesta fiind disponibil si pentru cei care nu au bilete rezervate sa vada spectacolul ci vor doar sa ia masa in aceasta locatie foarte interesanta.

Delfinariul are si o echipa de fotografi profesionisti care va pot asigura ca cele mai importante momente ale vizitei dumneavoastra sunt rememorate in fotografii alaturi de delfini, foci si pasari. Va puteti incheia vizita mergand la magazinul de suveniruri si cumparand o mica amintire care sa va readuca in memorie momentele placute petrecute la delfinariu.

Informatii despre vizita la Delfinariul din Dubai

Adresa:
Creek Park, Poarta 1, Umm Hurrair, Dubai, EAU.

Transport:
Autobuz: linia C7.
Metrou: Dubai Healthcare City Metro Station 1 (la aprox 1.5 km distanta).

Orar:
Delfinariul este deschis zilnic, mai putin Duminica.
Spectacolele cu delfini si foci au loc la orele 11:00, 15:00 si 18:00.

Preturi:
Bilete VIP: Adulti 120 AED; copii 80 AED.
Bilete normale: Adulti 100 AED; copii 50 AED

Rezervari pentru sesiunile de inot cu delfini se fac la:
email: info@dubaidolphinarium.ae
telefon: +971 (4) 336-9773

Vizualizari: 510