Frontierland - Disneyland Paris


Cowboy, indieni, rauri line, un tren de mina, intalniri fantomatice; de toate acestea aveti parte la frontiera Vestului Salbatic din Disneyland Paris.

Din Central Plaza spre stanga, zgomotul unui mic izovor indeamna turistii sa paseasca in umbra din spatele copacilor. De-a lungul cararii, Fort Comstock, construit de pionierii Vestului Salbatic din trunchiuri mari de copaci, pazeste intrarea in Frontierland.

Frontierland - Disneyland Paris
Frontierland - Disneyland Paris

Daca mergeti dincolo de portile grele ale fortului, va veti gasi in Thunder Mesa, un mic orasel minier din secolul al XIX-lea. Chiar dincolo de fort, pantele stancoase de la Big Thunder Mountain, inspirate de peisajul american, se reflecta in apele raurilor din vestul indepartat. Aceste rauri sunt gazda primitoare pentru barcile lui Mark Twain si Molly Brown dar si pentru ambarcatiunile traficantilor care sunt ceva mai mici dar mai agile. Asupra micutului oras minier vegheaza Phantom Manor, acum locuinta a fantomelor trecutului, dar mandria orasului in vremurile de mult apuse, cand mina de aur din maruntaiele muntelui Big Thunder inca alimenta visul de inavutire al multora. In partea indepartata a acestui tinut se gaseste o ferma pe nume Cottonwood Creek, dovada a faptului ca pionierii Vestului Salbatic au reusit intr-un final sa imblanzeasca acest tinut atat de ostil. Ferma nu este foarte departe de Frontierland Depot, locul face legatura intre Frontierland si celelalte patru taramuri fantastice de la Disneyland Paris.

Turistii care au curajul necesar pot incerca sa intre in mina cu trenuletul sau se pot duce pe insula. De asemenea pot alege sa faca cunostinta cu fantomele din Thunder Mesa care se gasesc in Phantom Manor. La Lucky Nugget vizitatorii pot intalni personajele lor favorite din lumea Disney adaptate la stilul vestului salbatic. O croaziera pe raurile din vestul salbatic pentru a explora terenul de joaca al indienilor sau pentru a il intalni pe Woody si pe prietenii sai la Woody's Round-Up este o alegere excelenta. La Chaparral Theater pot fi urmarite spectacole foarte frumoase si distractive.

In Frontierland de la Disneyland Paris exista aventuri in stil vestul salbatic pentru toate gusturile - inclusiv restaurante ca Silver Spur Steakhouse, Fuente del Oro Restaurante (cu specific mexican) sau Cowboy Cookout Barbecue. Asadar, Frontierland este un taram minunat de la Disneyland Paris care va asteapta cu bratele deschise sa va puneti palaria de cowboy pe cap (pe care o puteti cumpara de la magazinele din Thunder Mesa Mercantile Building in cazul ca ati uitat sa va luati palaria de acasa) si sa traiti o experienta unica in stilul Vestului Salbatic!

Zone Tematice din Disneyland