Gradina Zoologica din Copenhaga


Gradina zoologica din Copenhaga se lauda cu peste 3000 de animale din toate colturile lumii si cu un total de 264 de specii diferite de animale.

Indiferent de cum este vremea afara, un climat umed si foarte calduros va asteapta in Tropical Zoo, padurea tropicala de la Zoo Copenhaga. In turul acestei atractii din cadrul gradinii zoologice, veti putea vedea serpi, crocodili, marmote, pasari rinocer si diferite mamifere specifice padurilor tropicale, pasari exotice si fluturi dintre cei mai ciudati.

Gradina Zoologica din Copenhaga Gradina Zoologica din Copenhaga

Gradina Zoologica din Copenhaga are si cea mai mare zoo pentru copii, unde cei mici pot mangaia capre pigmeu, iepuri si chiar o serie de serpi. Zoo Stage expune toate animalele domestice si exista chiar si un circuit unde cei mici pot calari ponei in deplina siguranta.

In anul 2008 a fost inaugurata Casa Elefantului loc ce a fost proiectat de celebrul arhitect britanic Sir Norman Foster si ce este considerata drept una dintre cele mai bune zone amenajate pentru elefanti din lume. Turistii pot privi indeaproape elefantii cum se scalda in bazinul special proiectat pentru ei, bazin ce este atat de adanc incat doar trompele lor ridicate sunt vizibile atunci cand aleg sa se racoreasca aici.

Daca vizitati Copenhaga impreuna cu copiii dumneavoastra atunci o vizita la Zoo Copenhaga poate fi una dintre activitatile pe care le puteti face oferind astfel celor mici niste clipe de neuitat.

Adresa:
Roskildevej 32, 2000 Frederiksberg

Preturi:

In lunile dintre martie si octombrie inclusiv
Adulti: 140 DKK
Copii sub 12 ani: 80 DKK
Copii sub 3 ani: gratuit

In lunile dintre noiembrie si februarie inclusiv
Adulti: 110 DKK
Copii sub 12 ani: 50 DKK
Copii sub 3 ani: gratuit

Orar:
este deschis de la ora 10:00 AM pana la 18:00 sau 16:00 in functie de anotimp.

Transport:
Autobuz: 6A, 18, 26, 4A
Metrou: Solbjerg

Vizualizari: 1219