Impresii de vacanta si Comentarii Budapesta

Daca ai vizitat Ungaria sau Budapesta si vrei sa impartasesti impresiile tale cu ceilalti vizitatori ai site-ului te rugam sa postezi aceste impresii folosind formularul de mai jos. Daca ti-ar placea sa afli lucruri despre Budapesta care nu sunt incluse in articolele de pe TVL.ro atunci te invitam sa postezi intrebarea ta mai jos si poate alti vizitatori sau chiar TVL.ro iti vor raspunde.

Comentariile neadecvate vor fi sterse.

Add Comment

* Required information
1000
Captcha Image

Comments (5)

 
Topic: Budapesta
Tiberiu (Constanta) says...

este un oras extraordinar, civilizat, curat, ospitalier. nu ai ce critica. te face sa iubesti maghiarii. toata stima.

Liliana (Bucuresti) says...

Spre rusinea mea, ani intregi am trait cu impresia ca Budapesta nu poate fi ceva grozav, ceva ce-ar merita vizitat si pe ce-ar trebui sa-ti cheltui banii. Motivul era simplu: comunismul care a trecut si peste ei imi spunea ca nu merita efortul.

Am fost la Budapesta in vara lui 2009. Am ramas impresionata profund. Seamana mult cu Viena, are un aer occidental, e minunata. Parca nici n-ar fi trecut si peste ea ciuperca neagra a comunismului. MERITA VAZUTA!

Cristina (Constanta) says...

budapesta e un oras super frumos, cu o arhitectura super si cu oameni civilizati, nu ezitati sa o vizitati

Dani (Sibiu) says...

budapesta este un oras extraordinar! am fost de mai multe ori acolo si e fain de tot!

Malagoo200 (Bucuresti) says...

Budapesta este un oras civilizat si foarte frumos. Nu exista claxon in trafic, mijloacele de transport in comun merg brici; in fiecare statie exista orar cu minutul in care vine fiecare autobuz...si chiar atunci apare...autostrada e ca in palma...turismul e foarte bine dezvoltat, o adevarata industrie.

 
Page 1 of 1