Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/budapesta/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Millennium Court Marriott Executive Apartments

    Adresa: Pesti Barnabas utca 4, Budapesta, Ungaria Rezerva online la Millennium Court Marriott Executive Apartments


Poze cu Millennium Court Marriott Executive Apartments

Descriere Millennium Court Marriott Executive Apartments

Aceasta proprietate este situata la doar 10 minute de mers pe jos de statia de metrou Astoria. Facilitatile de la Marriott includ un serviciu de bilete, un depozit de bagaje si un serviciu de concierge. Oaspetii au, de asemenea, posibilitatea de a se bucura de biblioteca ce este pusa la dispozitia celor care aleg cazare aici.

Apartamentele de la Millennium Court Marriott Executive Apartments sunt bine echipate si spatioase si ofera o zona de relaxare, un TV cu ecran plat si filme in camera. Articole de toaleta din partea casei, un uscator de par si facilitati pentru prepararea de ceai si cafea pot fi gasite in fiecare apartament.

Locatia deosebita a acestor apartamente inseamna ca oaspetii pot accesa cu usurinta mai multe locuri de interes pe jos. Personalul multilingv de la proprietatea va fi bucuros sa va dezvaluie traditii locale si sa va asiste in organizarea sejurului dumneavoastra in Budapesta.

Cazare Budapesta