Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/budapesta/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Golden Park Hotel Budapesta

    Adresa: Baross Ter 10, Budapesta, Ungaria Rezerva online la Golden Park Hotel Budapesta


Poze cu Golden Park Hotel Budapesta

Descriere Golden Park Hotel Budapesta

Infiintat in 1912, Golden Park Hotel Budapest este unul dintre hotelurile cu mare traditie din capitala Ungariei. Aceasta proprietate istorica este convenabil situata in districtul 8 (Jozsefvaros).

Facilitatile de la Golden Park din Budapesta inlcud un centru de fitness, servicii de masaj si sali de sedinte. Acest hotel deosebit ofera o receptie deschisa 24 de ore, un serviciu de concierge si depozit de bagaje. Personalul multilingv al hotelului este disponibil pentru a oferi sfaturi turistice pentru o vizita cat mai placuta in Budapesta.

Camerele de la Golden Park Hotel sunt bine dotate si ofera toate elementele esentiale, cum ar fi o baie privata, o zona de relaxare si un uscator de par. Un dulap in camera, un televizor si o instalatie de incalzire pot fi gasite in fiecare camera.

Oaspetii de la Golden Park Hotel Budapest se pot bucura de o bautura la barul din incinta hotelului inainte de a gusta din aromele incantatoare ale bucatariei egiptene de la restaurantul elegant al hotelului.

Pentru oaspetii care isi doresc sa se bucure prin a descoperi restaurante si cafenele locale, exista o selectie mare in apropiere de hotel. Centrul orasului Budapesta se afla la doar 10 minute de mers pe jos.

Cazare Budapesta