Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/budapesta/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Danubius Hotel Gellert

    Adresa: Szent Gellert ter 1, Budapesta, Ungaria Rezerva online la Danubius Hotel Gellert


Poze cu Danubius Hotel Gellert

Descriere Danubius Hotel Gellert

Hotel Gellert este situat aproape de centrul Budapestei, si ofera un jacuzzi si o baie cu minerale. Unele dintre caracteristicile populare oferite la acest hotel modern de 4 stele este o baie de aburi turceasca, o piscina interioara si un centru de spa & wellness.

Camerele de la Hotel Gellert sunt moderne si chic, si ofera filme in camera. O baie privata, un aparat de radio si articole de toaleta gratuite pot fi gasite in fiecare camera.

Restaurantul Danubius Gellert Budapesta este deschis pentru mic dejun, oferind clientilor o experienta placuta de luat masa langa camera lor. Pentru cei care doresc sa ia masa afara, exista o multime de optiuni de luat masa in imediata apropiere a hotelului.

Atractii din Budapesta, cum ar fi Universitatea Tehnica si de Economie si Baia Rudas, sunt la o distanta ce poate fi parcursa pe jos de Danubius Gellert Hotel Budapest. Hotelul este, de asemenea, inconjurat de bine-cunoscute localuri unde puteti cunoasta bogata viata de noapte din zona, plus Citadella, Vaci Utca si Kalvin ter care sunt la o plimbare de 20 minute distanta.

Cazare Budapesta