Muzeul Ciocolatei din Bruges


Muzeul de ciocolata este un obiectiv turistic ce este amenajat in casa “De Croon” in piata Sfantul Ion. Casa “De Croon” dateaza din 1480 si initial a fost o taverna iar mai apoi o patiserie. In sec XX a fost folosita ca sediu genera al fortelor de munca, scoala de politie si banca comunala a Belgiei. Cei ce iubesc ciocolata si nu numai pot gasi foarte interesanta o vizita la acest muzeu.

Muzeul Ciocolatei din Bruges Muzeul Ciocolatei din Bruges

Aici puteti vedea diferite sculpturi in ciocolata dar si o istorie a aparitiei acestui aliment atat de drag celor mici si nu numai. Pentru a descoperi cum s-a transformat cacao in ciocolata si pentru a afla aspectele sanatoase si calitative ale ciocolatei belgiene trebuie neaparat sa vizitati muzeul de ciocolata

Orar:
Muzeul de ciocolata este deschis in fiecare zi intre 10:00- 17:00 (este inchis pe 24,25,31 decembrie si 1,5-16 ianuarie)

Preturi:
Taxa de intrare la muzeul de ciocolata este de: 6 EUR adulti, 5 EUR pentru grupuri si studenti,4 EUR pentru copii intre 6-12 ani, gratuit pentru copii sub 6 ani.

Adresa:
Wijnzakstraat 2 (Sint-Jansplein) 8000 Bruges
Din piata centrala, cu spatele la turnul Belfort, pe partea cealalta a pietei in partea dreapta se afla strada Vlamingstraat. Mergeti pe ea iar apoi faceti dreapta pe prima strada pana la Sint-Jansplein. Pe coltul din stanga veti vedea Choco-Story.

Vizualizari: 92