Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/bruges/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Golden Tulip DeMedici Hotel

    Adresa: Potterierei 15, Bruges, Belgia Rezerva online la Golden Tulip DeMedici Hotel


Poze cu Golden Tulip DeMedici Hotel

Descriere Golden Tulip DeMedici Hotel

Dispunand de un jacuzzi, o sauna si un centru de fitness, Golden Tulip de Medici Hotel include camere cu vedere la canal. Privind peste canal, se poate admira centrul orasului Bruges.

Facilitatile de la Golden Tulip includ o baie de aburi, sali de intalnire si o receptie deschisa 24 de ore. Exista o serie de facilitati pe care oaspetii sunt bineveniti sa le foloseasca, inclusiv un serviciu de depozitare a bagajelor, o curte si o casa de schimb valutar. La doar o scurta plimbare de hotel se gasesc multe baruri si cluburi, ceea ce arata ca acest hotel de 4 stele este situat foarte convenabil si de asemenea, permite oaspetilor sa descopere cu usurinta cele mai bune aspecte din viata de noapte locala.

Camerele cu aer conditionat de la Golden Tulip Bruges includ un mini-bar, o zona de relaxare si un uscator de par. Toate au bai private si ofera o cabina de dus.

Golden Tulip De Medici are si un bar in incinta care este un loc ideal pentru oaspetii ce doresc sa se relaxeze cu o bautura dupa cina. O mare varietate de optiuni de luat masa sunt, de asemenea, gasite in imediata apropiere a proprietatii.

Golden Tulip De 'Medici este situat convenabil pentru a descoperi atractiile orasului Bruges cu Brugge Stadsschouwburg si Choco-Story la doar o scurta plimbare distanta. Belfort si Markt sunt la mai putin de 20 de minute de mers pe jos de acest hotel.

Cazare Bruges