Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/berlin/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Regent Hotel Berlin

    Adresa: Charlottenstrasse 49, Berlin, Germania Rezerva online la Regent Hotel Berlin


Poze cu Regent Hotel Berlin

Descriere Regent Hotel Berlin

Acest hotel ofera un amestec intre locatia unica si istoria sa bogata, dorind sa combine niste servicii de exceptie cu un confort extraordinar. Regent Hotel Berlin face tot posibilul sa imbine istoria unei arhitecturi gratioase cu luxul discret si exclusivist al traditiei orasului.

Camerele elegante au privelisti spre Gendarmenmarkt, una dintre cele mai frumoase piete din Berlin, intr-o parte si spre o gradina interioara pe cealalta parte. Secretul succesului pentru Regent Hotel Berlin este ca reuseste sa faca turistii cazati aici sa se simta ca acasa. Regent Hotel Berlin este un loc in care vechea si noua Europa se contopesc cu usurinta.

La restaurantul de lux al hotelului, Fischers Fritz, bucatarul sef Christian Lohse ofera specialitati din peste si fructe de mare. Acest chef aclamat unanim de tot cristicii, a fost premiat cu o stea Michelin la numai sase luni dupa ce a fost deschis restaurantul si a continuat sa-i incante cu creatiile sale pe cei care aleg sa serveasca masa la restaurantul de la Regent Hotel Berlin. In noiembrie 2007, o a doua stea Michelin a fost acordata acestui restaurant, pentru a rasplati performantele acestui bucatar sef. Exista doar 80 de restaurante in intreaga lume care au mai mult de doua stele Michelin. Asadar Fischers Fritz este cu siguranta o experienta culinara de lux.

cele 195 de camere si apartamente beneficiaza de o combinatie intre design clasic si materiale de lux, oferind confort si liniste intr-un mix electrizant de culori calde, mobilier Biedermeier si servicii de lux. Prin folosirea materialelor extravagante cum ar fi marmura si dotari speciale, baile din camerele de la acest hotel de lux au devenit o oaza de relaxare.

Cazare Berlin