Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/berlin/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Grand Hotel Esplanade Berlin

    Adresa: Lutzowufer 15, Berlin, Germania Rezerva online la Grand Hotel Esplanade Berlin


Poze cu Grand Hotel Esplanade Berlin

Descriere Grand Hotel Esplanade Berlin

Situat intr-o locatie centrala, Grand Hotel Esplanade Berlin se afla chiar peste drum de Parcul Tiergarten. Oaspetii care aleg sa se cazeze aici se vor afla aproape de multe atractii ale orasului Berlin printre care se numara Bulevardul Kurfurstendamm, una dintre cele mai importante zone de shopping, Unter den Linden, Siegessaule si Poarta Brandenburg. In zona se gasesc multe centre de shopping, galerii de arta, teatre si alte locuri unde turistii isi pot petrece timpul liber intr-un mod foarte placut.

Grand Hotel Esplanade Berlin ofera parcare pentru turistii sai, aflandu-se si pe traseul unei linii de transport spre centrul de expozitii. Centrul orasului Berlin se afla in apropiere, distanta pana acolo putand fi strabatuta chiar pe jos de la hotel.

Camerele de la Grand Hotel Esplanade Berlin beneficiaza toate de o serie de dotari cum ar fi internet wireless, chicineta, seif, cablu tv si bai moderne. Apartamentele dispun si de bai cu hidromasaj.

Grand Hotel Esplanade Berlin este gazduit de o cladire cu o arhitectura moderna cu multe dotari si o localizare apropiata de multe dintre obiectivele turistice din Berlin. Turistii cazati aici se vor putea bucura de un centru spa, un bar, o sauna, o piscina, solar, patru restaurante, spatii pentru evenimente, receptie deschisa 24 de ore pe zi si un centru de fitness.

Cazare Berlin