• Travelodge Barcelona Poblenou

    Adresa: Llacuna, 23-34, El Poblenou Rezerva online la Travelodge Barcelona Poblenou


Poze cu Travelodge Barcelona Poblenou

Descriere Travelodge Barcelona Poblenou

Travelodge Barcelona Poblenou se afla la numai 10 minute de statia de metrou Llacuna si ofera celor cazati aici camere cu aer conditionat si bai proprii dar si access wireless la internet cat si televizoare cu ecran plat LCD. Hotelul Travelodge Barcelona Poblenou dispune de o serie intreaga de facilitati si ofera servicii de calitate printre care se numara express check-in si check-out pentru o calatorie cat mai facila si camere supra-dimensionate pentru cei care calatoresc impreuna cu familia.

Hotelul dispune si de personal calificat care vorbeste mai multe limbi de circulatie internationala fiind astfel foarte usor sa comunicati cu ei, mai ales ca receptia este deschisa 24 de ore pe zi. La receptie puteti de asemenea face diferite rezervari pentru excurisii sau alte aranjamente legate de calatoria dumneavoastra, personalul hotelului fiind calificat sa ofere consiliere turistica.

Camerele foarte moderne si comfortabile de la Travelodge Barcelona Poblenou au toate dotarile necesare pentru o sedere cat mai confortabila. Diminetile le puteti incepe intr-o atmosfera foarte placuta servind micul dejun in regim de bufet suedez la restaurantul hotelului.

Aeroportul din Barcelona, El Prat, se gaseste la numai 30 de minute de mers cu masina de Travelodge Barcelona Poblenou. De asemenea in mai putin de 10 minute, tot cu masina, se poate ajunge la Muzeul Picasso, la Palatul de Muzica Catalana sau la Catedrala din Barcelona precum si la multe alte obiective turistice marcante ale capitalei Cataluniei.

Cazare Barcelona