• Residencia Salesiana Marti-Codolar

    Adresa: Avinguda Cardenal Vidal i Barraquer, 15, La Vall d'Hebron Rezerva online la Residencia Salesiana Marti-Codolar


Poze cu Residencia Salesiana Marti-Codolar

Descriere Residencia Salesiana Marti-Codolar

Situat in cartierul Horta-Guinardo, acest hotel ofera cazare de calitate la un pret foarte convenabil. Asadar cei aflati in cautare de cazare ieftina in Barcelona pot lua in considerare acest hotel ca una dintre optiunile lor.

Printre facilitatile hotelului se numara un loc de joaca pentru cei mici, receptia deschisa 24 de ore si parcare la fata locului. Alte facilitati si servicii alte hotelului includ o biblioteca, un centru de afaceri si un lift. Aranjamente de calatorie se pot face la biroul de turism al hotelului, unde personalul extrem de calificat va poate acorda o serie intreaga de sfaturi utile in vederea vizitarii orasului Barcelona sau a imprejurimilor sale.

Residencia Salesiana Marti-Codolar dispune de 99 camere confortabile. Baile private ofera o cabina de dus si sunt foarte curate si decorate intr-un mod practic si elegant. Restaurantul din incinta hotelului este o optiune convenabila pentru cei care doresc sa manance fara a se indeparta prea mult de camera in care sunt cazati. Pentru cei care sunt mereu in miscare si doresc sa faca excursii mai lungi, hotelul ofera la cerere, pranzuri la pachet.

Barcelona El Prat Airport (BCN) este sub 30 de minute de mers cu masina de la Residencia Salesiana Marti-Codolar. Hotelul este situat la 10 minute de mers pe jos de statia de metrou Horta, ceea ce inseamna o deplasare facila prin oras si un retur rapid la o camera confortabila de hotel unde va puteti odihni pentru inca o zi de vizitat obiectivele turistice din Barcelona.

Cazare Barcelona