• Orleans Hostel Barcelona

    Adresa: Av Marques Argentera 13, Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera Rezerva online la Orleans Hostel Barcelona


Poze cu Orleans Hostel Barcelona

Descriere Orleans Hostel Barcelona

Localizat in Ciutat Vella, Orleans Hostel Barcelona se afla la foarte putin timp de mers pe jos de Muzeul Picasso si are receptie aflata la dispozitia turistilor 24 de ore pe zi. Hostelul ofera de asemenea si servicii de pastrare a bagajelor turistilor in timp ce camerele sale sunt toate dotate cu aer conditionat. De la aceasta unitate de cazare se poate ajugne foarte usor, in mai putin de 10 minute de mers pe jos in locuri de interes cum ar fi Parcul Ciutadella sau in Bari Gotic.

Orleans Hostel Barcelona ofera spre inchiriere 17 camere dotate cu toate cele necesare unei sederi placute. Turistii cazati la acest hostel beneficiaza si de conexiune la internet. In acest fel toti cei cazati aici pot pastra legatura cu cei dragi cu ajutorul internetului sau pot ramane conectati la stirile din tara pe perioada vacantei in Barcelona.

Hostelul Orleans din Barcelona este situat intr-o zona recunoscuta pentru viata de noapte. Astfel turistii cazati aici vor avea o misiune foarte dificila in a alerge unde sa-si petreaca noptile din oferta foarte bogata de restaurante, baruri si cluburi de noapte.

Printre obiectivele turistice importante din apropiere de hostelul Orleans se numara Palau de la Musica Catalana si Catedrala Barcelona. Hostelul este foarte bine localizat si din punctul de vedere al optiunilor pentru a servi cina in oras; exista o multime de restaurante in jurul hotelului. Toate acestea fac din acest hostel o alegere excelenta pentru o vacanta in Barcelona la un buget acceptabil.

Cazare Barcelona