• Icaria Hotel Barcelona

    Adresa: Avenida Icaria, 195, El Besos i el Maresme Rezerva online la Icaria Hotel Barcelona


Poze cu Icaria Hotel Barcelona

Descriere Icaria Hotel Barcelona

Acest hotel foarte romantic este situat intr-o pozitie exceptionala in centrul Sant Marti si pune la dispozitia turistilor o piscina, o sauna dar si un jacuzzi. Facilitatile de cea mai inalta clasa includ si un spa, dar si o baie turceasca cu aburi cat si un centru de fitness. Icaria Hotel Barcelona ofera o multime de servicii turistilor cazati aici printre care se numara un centru de infrumusetare, receptie non-stop, servicii de babysitting si acces la internet. Acesta se afla la dispozitia turistilor, la fel ca room service-ul disponibil 24 de ore pe zi.

Toate camerele de la Icaria Hotel Barcelona au aer conditionat si o baie privata, insa si masina de facut ceai si cafea. Camerele sunt dotate si cu frigider. Prosoapele sunt oferite de hotel in pretul camerei iar turistii pot urmari canale tv pe televizoarele moderne de care hotelul dispune. Familiile cazate aici pot beneficia de una dintre cele cateva camere supra-dimensionate.

Cei care doresc sa ia cina sau pranzul la hotel o pot face la restaurantul din incinta. Acest restaurant este deschis si pentru turistii care doresc sa serveasca micul dejun la hotel. Icaria Hotel Barcelona dispune si de un bar unde turistii pot servi o bautura. Pentru doritori, personalul hotelului poate pregati un pranz la pachet in cazul in care oaspetii planuiesc sa faca excursii de o zi in afara Barcelonei.

Aeroportul El Prat (BCN) se gaseste la mai putin de 30 de minute de Hotel Icaria din Barcelona. La foarte mica distanta de hotel se gasesc si Sant Adria de Besos si L'Hospitalet de Llobregat.

Cazare Barcelona