• Husa Avenida Palace

    Adresa: Gran Via de les Corts Catalanes 605, Dreta de l'Eixample Rezerva online la Husa Avenida Palace


Poze cu Husa Avenida Palace

Descriere Husa Avenida Palace

Hotelul Husa Avenida Palace se afla la cinci minute de Placa de Catalunya si ofera turistilor o receptie deschisa non-stop, servicii de valet in parcare si camere luxoase cu aer conditionat. Hotelul de patru stele are privelisti interesante spre oras iar camerele sale isi asteapta oaspetii cu usile deschise.

Hotelul are un salon de infrumusetare si un bar foarte apreciat de turisti iar accesul la internet este disponibil pentru turistii dornici sa navigheze pe perioada sederii lor la Husa Avenida Palace. Camerele de la Husa Avenida Palace ofera un spatiu stilat si primitor dotat cu mini bar si alte facilitati cum ar fi uscator de par si televiziune prin satelit. Hotelul dispune si de camere supra-dimensionate pentru persoanele care calatoresc impreuna cu familia.

Pentru cei care prefera sa serveasca cina la hotel, Husa Avenida Palace dispune de un restaurant elegant, deschis si pentru micul dejun. Barul hotelului va asteapta sa serviti bauturi dintre cele mai cunoscute dupa o zi obositoare de plimbari prin oras. Pentru turistii care planuiesc sa faca excursii de o zi, personalul hotelului poate pregati mancare la pachet in cazul in care oaspetii cer acest lucru.

Husa Avenida Palace se afla la 10 minute de mers pe jos de Fundatia Antoni Tapies si Paseig de Gracia, in timp ce la obiective turistice ca La Rambla, Palau de la Musica Catalana si Catedrala Barcelona se poate ajunge in mai putin de 20 de minute de mers pe jos. Pentru oaspetii care iubesc ciclismul, hotelul ofera si un serviciu de inchiriere de biciclete.

Cazare Barcelona