• Hotel Rialto Barcelona

    Adresa: Carrer de Ferran 40-42, El Barri Gotic Rezerva online la Hotel Rialto Barcelona


Poze cu Hotel Rialto Barcelona

Descriere Hotel Rialto Barcelona

Situat in Ciutat Vella, Hotelul Rialto Barcelona se afla la mica distanta de celebra strada La Rambla si are camere dotate cu aer conditionat, o sala de mese si room service disponibil 24 de ore pe zi. Acest hotel istoric se afla la mica distanta de mers pe jos de obiective importante din oras cum ar fi Catedrala Barcelona.

La doar un minut distanta de Bari Gotic, acest hotel de trei stele are si un bar unde turistii se pot relaxa in compania unui pahar de bautura. Conexiunea la internet este disponibila pentru toti turistii care doresc sa foloseasca internetul in vacanta. Receptia hotelului este deschisa in permanenta. Toate camerele de la Hotelul Rialto din Barcelona sunt unice si sunt echipate cu articole de toaleta gratuite dar si cu televizoare cu ecran plat. Baile private din fiecare camera au cabina de dus si uscator de par.

Hotel Rialto Barcelona are un restaurant propriu si un bar care le permite turistilor sa petreaca momente placute la cina sau la o bere in compania celor cu care calatoresc, fara a se indeparta prea mult de camerele in care locuiesc.

Hotel Rialto Barcelona se afla la 10 minute de mers pe jos de Palatul de Muzica Catalana si de Muzeul Picasso in timp ce la Placa de Catalunya se poate ajunge tot mergand pe jos in mai putin de 20 de minute. Pentru cei care doresc sa ia cina in oras exista o multime de restaurante din care pot alege.

Cazare Barcelona