• Hotel Nuevo Triunfo

    Adresa: C. Cabanes, 34, El Poble Sec Rezerva online la Hotel Nuevo Triunfo


Poze cu Hotel Nuevo Triunfo

Descriere Hotel Nuevo Triunfo

Situat in Sants-Montjuic, hotelul Nuevo Trunfo ofera cazare la preturi avantajoase in camere dotate cu aer conditionat si bai proprii. Localizat la mai putin de 10 minute de mers pe jos de Monumentul lui Columb si Santierul Naval Regal din Barcelona, Hotel Nuevo Trunfo este o alegere potrivita pentru turistii ce cauta sa petreaca cateva zile de vacanta in capitala Calatoniei.

Hotelul Nuevo Triunfo dispune de o receptie deschisa 24 de ore pe zi dar are si sauna, internet wireless gratuit si un centru de fitness. Printre facilitatile de la aceasta unitate de cazare se mai numara si terenuri de squash, un bar si servicii de consiliere turistica oferite de personalul extrem de calificat al hotelului.

Camerele de la acest hotel sunt dotate cu frigider, mini bar si au si televiziune prin satelit, oferind astfel o selectie bogata de canale TV. Uscatorul de par, prosoapele si televizoarele cu ecran plat LCD se gasesc si ele in fiecare dintre camerele de la Hotel Nuevo Trunfo.

Printre obietivele turistice ce pot fi vizitate cu usurinta daca va cazati aici se numara celebra strada La Rambla, Aquariumul si multe alte atractii din centrul orasului. Pozitionarea hotelului ofera si o multime de optiuni celor care doresc sa serveasca cina la un restaurant, existand in zona o multitudine de astfel de localuri dintre care puteti alege.

Cazare Barcelona