• Hotel Gran Ronda Barcelona

    Adresa: Ronda De San Antonio 49, Barcelona, Spania Rezerva online la Hotel Gran Ronda Barcelona


Poze cu Hotel Gran Ronda Barcelona

Descriere Hotel Gran Ronda Barcelona

Turistii ce rezerva cazare in Barcelona la Hotel Gran Ronda Barcelona vor locui la numai cateva minute de Plaza Catalunya si de Las Ramblas. De asemenea in apropiere de acest hotel se afla si Port Olympic si Portal de lAngel. Statii de transport public se gasesc in apropiere, oferind oaspetilor acces la multe obiective turistice, cum ar fi Bari Gothic sau Stadionul Olimpic.

Hotel Gran Ronda Barcelona se afla la numai 100 de metri de cea mai apropiata statie de metrou si la 20 de km de aeroportul international din Barcelona. In apropiere se afla si multe statii de autobuz care asigura acces in multe locuri din oras si spre multe obiective turistice sau plajele de la Mediterana.

Camerele de la Hotel Gran Ronda Barcelona sunt decorate in culori vii, intr-un stil modern. Toate beneficiaza de televizoare cu ecran plat, mini-bar si internet wireless. Hotelul dispune si de receptie deschisa 24 de ore pe zi, un bar, cafenea, mic dejun in regim de bufet suedez, ziare zilnic, servicii de inchiriere de masini si un centru de afaceri.

Situat in inima Barcelonei, Hotel Gran Ronda Barcelona este situat intr-o locatie foarte convenabila ce ofera acces la multe obiective turistice, magazine si restaurante.

Cazare Barcelona