• Hostal Paraiso Barcelona

    Adresa: Ronda de Sant Pau, 55 Ppal 1, Sant Antoni Rezerva online la Hostal Paraiso Barcelona


Poze cu Hostal Paraiso Barcelona

Descriere Hostal Paraiso Barcelona

Asezat in L'Eixample acest hostel se afla la mica distanta de centrul orasului si de zone foarte animate cum ar fi La Rambla si de obiective turistice cum ar fi Muzeul de Arta Contemporana din Barcelona. Mergand mai putin de 10 minute pe jos puteti ajunge la alte puncte de interes din oras cum ar fi Biblioteca Cataluniei.

Printre dotarile de la acest hostel se numara un salon de coafura, servicii de depozitare a bagajelor si o receptie deschisa non-stop. Turistii pot beneficia si de o conexiune la internet ce le va permite sa ramana conectati si pe perioada vacantei in Barcelona.

cu o situare pefecta si adresandu-se celor foarte atenti la buget, acest hotel ofera camere cu dotari standard pentru un pret acceptabil. Camerele de la aceasta unitate de cazare au fie bai proprii fie unele comune pentru camerele cele mai ieftine iar printre dotarile pe care le veti gasi in camera se numara un aparat de facut cafea si ceai, televizor cu receptie de canale prin cablu si un DVD player. Camerele de la Hostal Paraiso au toate un ventilator pe tavan care ajuta la scaderea temperaturii in serile mai calduroase.

Hostal Paraiso Barcelona este asezat intr-un cartier unde viata de noapte este foarte prezenta. Asadar cei care vor alege cazare aici vor avea si de unde alege daca isi vor dori sa mearga intr-un club sa petreaca o noapte de neuitat in Barcelona. Tot in apropiere veti gasi si o multitudine de baruri si restaurante dintre cele mai diverse in cazul in care doriti sa serviti cina in oras sau in care doriti sa beti o bere sau un pahar de vin cu prietenii ori familia.

Cazare Barcelona