• H10 Marina Barcelona Hotel

    Adresa: Av. Bogatell, 64-68, La Vila Olimpica del Poblenou Rezerva online la H10 Marina Barcelona Hotel


Poze cu H10 Marina Barcelona Hotel

Descriere H10 Marina Barcelona Hotel

Acest hotel modern se afla afla localizat la cinci minute de mers pe jos de statia de metrou Bogatell si pune la dispozitia turistilor camere cu aer conditionat, bai dotate cu halate de baie si uscator de par, mini bar si servcii de room service disponibile 24 de ore zi.

Hotelul H10 Marina Barcelona are si o sauna, un bar langa piscina si un centru spa si de wellness. Turistii doritori pot achizitiona si tratamente facile sau corporale unele disponibile chiar pe sun deck. Toate servciile oferite de H10 Marina Barcelona sunt servicii de cea mai inalta calitate specifice unui hotel de patru stele.

Camerele de la H10 Marina Barcelona sunt moderne si elegante si sunt dotate cu televizioare cu ecran LCD, uscator de par, cablu tv, o masina de facut ceai si cafea si o serie intreaga de alte facilitati menite sa faca sederea la acest hotel cat mai placuta. Hotelul dispune de cateva camere special concepute sa gazduiasca familiile mai numeroase care poposesc la aici.

Hotelul se afla la 10 minute de mers de o importanta Scoala de Economie din Barceloan, si la 20 de minute de mers cu masina de L'Hospitalet de Llobregat. Hotelul este asezat intr-un cartier plin de restaurante si alte localuri din care puteti alege unul pentru a petrece o seara foarte placuta in compania prietenilor sau familiei.

Cazare Barcelona