• Coronado Hotel Barcelona

    Adresa: C. Nou De La Rambla 134, El Poble Sec Rezerva online la Coronado Hotel Barcelona


Poze cu Coronado Hotel Barcelona

Descriere Coronado Hotel Barcelona

Hotelul Coronado este o optiune buna de cazare ieftina in Barcelona, ce se gaseste in Sants-Montjuic si la mica distanta de mers pe jos de Santierul Naval. In apropierea hotelului se gasesc o multime de restaurante, cluburi si baruri din care turistii cazati aici pot alege pentru a petrece noptile intr-un mod cat mai placut.

Printre serviciile de la acest hotel se numara receptie ce sta la dispozitia turistilor 24 de ore pe zi, personalul de inalta calificare care vorbeste mai multe limbi de circulatie internationala dar si un bar. Hotelul este dotat si cu lift si are si un seif pentru pastrarea in siguranta a bunurilor de valoare.

Camerele de la hotel sunt echipate cu televizoare, articole de toaleta incluse in pretul camerei si uscatoare de par. Telefonul, baile private si sistemele de incalzire se gasesc in fiecare dintre camerele de la Coronado Hotel Barcelona.

Printre locurile populare din apropiere de Coronado Hotel se numara La Rambla, Biblioteca Nationala a Cataluniei si zona Port Vell, una extrem de populara printre turistii care viziteaza Barcelona. Hotelul se afla la 20 de minute de mers pe jos de Liceu si Monumentul Columb, un important obiectiv turistic al Barcelonei.

Cazare Barcelona