• Best Western Alfa Aeropuerto Hotel Barcelona

    Adresa: Zona Franca Calle K, Barcelona, Spania Rezerva online la Best Western Alfa Aeropuerto Hotel Barcelona


Poze cu Best Western Alfa Aeropuerto Hotel Barcelona

Descriere Best Western Alfa Aeropuerto Hotel Barcelona

Best Western Alfa Aeropuerto Hotel Barcelona este situat in apropiere de Aeroportul El Prat si la numai 10 km de centrul orasului Barcelona. Tot in zona se afla si zona Olimpica, Barri Gothic si Portul. Hotelul se afla la la 8 km distanta de Sagrada Familia. Serviciile acestui hotel includ room service, baby sitting, spalatorie, sali de conferinta, parcare gratuita si transport spre aeroport.

Best Western Alfa Aeropuerto Hotel Barcelona se afla la doar 2 km de aeroport. Tot in apropiere se afla si o statie de autobuz si una de metrou. Aceasta unitate de cazare ofera si transport pentru turistii care vin aici spre aeroport.

Camerele de la Best Western Alfa Aeropuerto Hotel Barcelona sunt dotate cu filtre de cafea, aer conditionat, uscator de par, fier de calcat, minibar si tv prin satelit. Fiecare camera este dotata cu baie privata si animalele de companie sunt acceptate.

Best Western Alfa Aeropuerto Hotel Barcelona este un hotel cu un stil modern ce a fost redecorat in 1998 si se afla aproape de obiectivele turistice din Barcelona. Cu multe sali de conferinta, multe restaurante in zona, situat aproape de atractii turistice, acest hotel este o alegere foarte buna pentru cei care doresc sa se cazeze aici.

Cazare Barcelona