• Barcelo Raval Hotel Barcelona

    Adresa: Rambla Del Raval 17-21, Barcelona, Spania Rezerva online la Barcelo Raval Hotel Barcelona


Poze cu Barcelo Raval Hotel Barcelona

Descriere Barcelo Raval Hotel Barcelona

Barcelo Raval Hotel Barcelona este situat foarte convenabil atat pentru turistii aflati la Barcelona pentru afaceri sau pentru a vizita orasul. In apropiere, oaspetii vor gasi multe atractii turistice printre care si Muzeul de Arta Contemporana, Cartierul Gotic si Placa Catalunya.

Barcelo Raval Hotel Barcelona este foarte bine pozitionat fata de mijloacele de transport in comun din Barcelona inlesnind turistilor acces la toate punctele de interes major din oras dar si la Aeroportul International El Prat.

Fiecare camera de la Barcelo Raval Hotel Barcelona include o serie de facilitati cum ar fi acces wireless la internet, filtru de cafea, televiziune prin satelit, aer conditionat si dispun de un design avantgardist.

Oaspetii de la Barcelo Raval Hotel Barcelona se vor afla aproape de multe magazine, restaurante si posibilitati de divertisment de pe Las Ramblas. Hotelul dispune receptie deschisa 24 de ore, o casa de schimb valutar, un restaurant, servicii de spalatorie, sali de conferinta, sala de fitness si solar.

Cazare Barcelona