• America Hotel Barcelona

    Adresa: Provenca 195, Barcelona, Spania Rezerva online la America Hotel Barcelona


Poze cu America Hotel Barcelona

Descriere America Hotel Barcelona

America Hotel Barcelona are o situare excelenta pentru iubitorii mersului pe jos. Ofera turistilor acces facil la toate obiectivele "moderniste" din oras. Hotelul se afla aproape si de Avinguda Diagonal care este un loc excelent pentru a explora orasul.

America Hotel Barcelona se gaseste in Provenza, una din cele mai populare zone din centrul Barcelonei. Cu mijloacele de transport in comun se poate ajunge foarte usor la Aeroportul International El Prat.

America Hotel Barcelona are camere de doua feluri, superior si standard. Toate camerele de la aceasta unitate de cazare din Barcelona ofera turistilor un decor placut si din materiale de calitate. Toti turistii vor gasi in camere halat si papuci. Camerele sunt echipate cu internet wireless, mini bar, seif si televiziune digitala. Pe langa acestea, camerele mai sunt dotate si cu DVD playere, echipament pentru exercitii fizice si un barulet. Camerele de tip superior sunt proiectate pentru cei care calatoresc foarte mult si sunt dotate cu bai cu vibro masaj.

America Hotel Barcelona are o masina "Fiat 500" cu emblema sa, ce permite turistilor sa faca turul orasului. Cei ce rezerva cazare la hotel vor beneficia si de acces la piscina, sala de forta, o biblioteca privata si filme pe DVD gratuite. Hotelul dispune si de sali de conferinta pentru cei care calatoresc in interes de afaceri.

Cazare Barcelona