Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/atena/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Plaka Hotel Atena

    Adresa: 7 Kapnikareas & Mitropoleos, Grecia Rezerva online la Plaka Hotel Atena


Poze cu Plaka Hotel Atena

Descriere Plaka Hotel Atena

Situat in centrul zonei istorice, Plaka Hotel Atena ofera turistilor cazati aici acces usor la toate obiectivele turistice din centrul Atenei, la restaurante elegante, magazine si multe altele. Turistii pot beneficia de distanta scurta pana la teatrul lui Herodes Atticus si multe muzee. Parcul National Zappion se gaseste la numai 250 de metri de Plaka Hotel Atena iar Piata Syntagma este si ea foarte aproape. Hotelul beneficiaza de un bar si de o zona de relaxare, gradini pe acoperis, facilitati pentru intalniri de afaceri, spalatorie si servicii de babysitting. Turistii caza la Plaka Hotel Atena beneficiaza de mic dejun inclus in pretul camerei.

Plaka Hotel Atena este la doar doua strazi distanta de o statie de metrou. Acest lucru face foarte usor accesul in alte zone din oras. O statie de autobuz, una de taxi si una de autobuz expres se gasesc in apropierea hotelului, facand si mai usoara deplasarea in diferite zone din oras.

Camerele de la Plaka Hotel Atena includ multe dotari cum ar fi aer conditionat, televiziune prin satelit, telefon, frigider, seif, uscator de par si acces wireless la internet. Cateva camere mai slecte includ si balcon privat.

Plaka Hotel Atena este o alegere buna de cazare din cauza localizarii sale in chiar inima Atenei, oferind astfel oaspetilor acces foarte usor la obiective turistice, magazine, restaurante si posibilitati de distractie la numai cateva minute de hotel.

Cazare Atena