Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/atena/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Melia Hotel Atena

    Adresa: Chalkokondyli Str 10677 Atena, Grecia Rezerva online la Melia Hotel Atena


Poze cu Melia Hotel Atena

Descriere Melia Hotel Atena

Zona din jurul hotelului Melia din Atena este superba. De la piscina de pe acoperis se poate vedea Acropole, Dealul Lycabettus, Partenonul, cartierul vechi Agora si chiar si zona foarte exclusivista de shopping Kolonaki. Cartierul Plaka (cartierul vechi al Atenei) si piata Syntagma sunt doar la cateva minute de acest hotel din Atena.

Oaspetii de la Melia Hotel Atena beneficiaza de o multitudine de mijloace de transport. Acesta se afla la doar 50 de metri de metrou si aproape de Aeroportul International din Atena.

Melia Hotel Atena are o piscina si o sala de fitness pe acoperis. Exista 136 de camere pe cele opt etaje ale cladirii, fiecare dintre ele decorate cu extrem de mult bun gust. Baile placate cu marmura au jacuzzi si dusuri cu masaj, aer conditionat, televiziune prin satelit, console Play Station, telefon, acces la internet de mare viteza, seif, minibar, room service, halate si papuci si facilitati pentru persoane cu disabilitati.

Melia Hotel Atena este un hotel modern cu un stil contemporan. Localizarea sa este perfecta pentru cei care doresc sa viziteze orasul din moment ce se afla foarte aproape de Muzeul National de Arheologie, de Parlamentul Greciei si de Biblioteca Nationala.

Cazare Atena