Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/atena/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Best Western Pythagorion Hotel Atena

    Adresa: 28 Agiou Konstandinou Str Atena, Grecia Rezerva online la Best Western Pythagorion Hotel Atena


Poze cu Best Western Pythagorion Hotel Atena

Descriere Best Western Pythagorion Hotel Atena

Ca la un hotel de prima mana din Atena, exista o multime de atractii in jur pentru ca sederea unui turist sa fie foarte placuta. Best Western Pythagorion Hotel Atena se afla aproape de zona Plaka, vechiul cartier al Atenei, Acropole, Partenon si Piata Syntagma.

Acces usor de la Best Western Pythagorion Hotel Atena spre orice punct din oras este posibil datorita garii din apropiere. Hotelul se afla foarte de aproape de unele dintre cele mai importante obiective turistice din lume. Acropole si Partenon se afla la aproximativ doi kilometri de hotel.

Inca de la ntrarea in Best Western Pythagorion Hotel Atena, oaspetii sunt intampinati de lobby-ul de marmura al hotelului si de receptia deschisa 24 de ore pe zi. Micul dejun sub forma de bufet suedez este inclus in pretul camerei. Hotelul are si un bar dar in zona exista multe alte baruri si restaurante. Turistii care viziteaza Atena in interes de afaceri pot folosi sala pentru intalniri ce poate gazdui pana la 40 de persoane. Toate cele 56 de camere sunt dotate cu aer conditionat si au fost decorate foarte frumos. Accesul la internet este disponibil in cadrul hotelului. Exista in camere si minibar, seif sau telefon.

Best Western ythagorion Hotel Atena este membru al grupului Best Western, gazduit intr-o cladire moderna dintr-o zona comerciala. Hotelul este situat in apropiere de Teatrul National. Cladirea de sapte etaje care gazduieste hotelul a fost complet renovata in anul 2004.

Cazare Atena